Blogový příspěvek

Co jsou Reality bez banky?

ilustrační foto
Ilustrační foto.

Reality bez banky je projekt nabízející službu, která Vám umožňuje prodat Vaši nemovitost přímo zájemcům, kteří nechtějí nebo nemohou získat bankovní úvěr. Reality bez banky využívají metodu seller financing (financování prodávajícím), která spočívá v tom, že prodávající poskytne kupujícímu půjčku na část nebo celou kupní cenu a kupující mu bude splácet v dohodnutých termínech. Tím se sníží náklady, zrychlí proces prodeje, a zvýší čistý výnos z prodeje. Více na téma v článku Seller financing a jeho historie nebo Předpoklady pro seller financing a jeho výhody.

Jak se zapojit do Reality bez banky

Pokud máte zájem o prodej Vaší nemovitosti tímto způsobem, můžete se obrátit na nás, a my Vám pomůžeme s celým procesem. Stačí vyplnit online formulář na našem webu, kde uvedete základní informace o Vaší nemovitosti, jako je cena, poloha, velikost, její technický stav nebo právní vady. My se Vám ozveme do 24 hodin a nabídneme Vám nejlepší řešení pro Vaši situaci. Pokud se rozhodnete pro spolupráci s námi, budeme Vás provázet krok za krokem seller financingem a zajistíme Vám bezpečný a výhodný obchod.

Jaké jsou ceny služeb Reality bez banky

Reality bez banky jsou pro prodávající zcela zdarma. Neplatíte žádnou provizi nebo poplatky. Toto rozhodnutí jsme učinili zejména z důvodu naší snahy o rozšíření povědomí o naší společnosti a o seller financingu obecně. V budoucnu je možné, že zpoplatníme některé služby, např.:

  • vystavení inzerátu,
  • zvýraznění inzerátu,
  • placené členství s výhodami.

Pro kupující se cena služby Reality bez banky pohybuje ve výši 5‑7 % z hodnoty nemovitosti, která se hradí ve formě provize při podpisu rezervační smlouvy. Tato služba zahrnuje:

  • zprostředkování prodeje,
  • zprostředkování právního servisu (příprava smluv),
  • zprostředkování advokátní úschovy.

Kontaktujte nás ještě dnes.

© VHRS 2023-08-25